sunnuntai 23. joulukuuta 2012

You got me so wild.

23. luukku "Tähän pyrin"

Pyrin tällä hetkellä hyvin vahavasti siihen, että olisin muutaman vuojen päästä valamis puheterapeutti, viimeistään sitten kun olen täyttänyt 26. Opiskelulla on tällä hetkellä kaikista isoin rooli elämässäni, ja se on se, mihin keskitän kaikista suurimman määrän energiaani. Oon yrittäny parhaani mukaan suorittaa kaikki maholliset kurssit, jokka vain jaksan ja kykenen, ja hoitaa net niin, ettei kauhiasti tarvisi mitään uusia. Samalla tietysti sisäistäen riittävän ammattitaijon tulevaa työtäni aatellen. 

Valamistumisen jäläkeen haluaisin löytää töitä, muuttaa jonneki asumaan ja alakaa elää semmosta aikuisen ihimisen elämää. Jossain vaiheessa ajankohtaista olisi sitten myös se perheen perustaminen ja tämmönen, mutta tämä nyt ei ole pyrkimyksistäni se kaikista ensisijaisin, ko puuttuu toistaiseksi vielä se mieskin tästä. :------D. Mutta toki olen ihan avoimin mielin sen suhteen, josko jostain nurkan takaa sattuisi tallustelemaan sellainen mies, jota minä jaksaisin katella ja joka ennen kaikkia jaksaisi katella myös minua!  Miehenki kanssa haluaisin kuitenkin viettää mielellään usiamman vuojen ihan kahenkeskistä laatuaikaa ja yleensäki varmistua, että onko tämä nyt varmasti se pallinaama, jonka kanssa haluan jakaa loppuelämäni ja tehä muutaman uuen ihimisen tallustelemaan tämän pallon päälle.

Suurin tavoitteeni tällä hetkellä on siis kuitenki se valamistuminen. Ja tietenki se, että olisin mahollisimman onnellinen kaiken sen suhteen, mitä sitten ikinä teenkin.

Briefly in English: The 23. hatch of advent calender. "My aim for life".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti