maanantai 21. marraskuuta 2011

HAALARIT.


Tadaa! Siinä net nyt sitten on. Pahoittelen kuvien köpöstä laatua (ja yleistä kaaosta taustalla, prujuja lojuu vähän siellä ja täällä), muttako täällä meikän batman-luolassa ei oo toivoakaan mistään luonnonvalosta, ko eipä sitä tuolta ikkunoista juuri sisään pääse (ensimmäisessä kerroksessa elämisen iloja), valoja joutuu piettämään 24/7 päällä ja useimmiten on sama piettää verhot kokonaan kiinni, ellei sitten halua tuijotella naapuritalon seinää ja mattotelinettä (tai keittiössä naapurin uluko-ovea). Joo, mulla on elämänrytmi ko munivilla kanoilla, valot päällä, on päivä, valot pois, on yö. Tai akvaariokaloilla... Itselaukaisin ei myöskään ole meikän vahavinta alaa, saati sitten tuo pällistely tuolla kameran eessä. :D Mutta koittakaa kestää.

No mutta palatakseni itte asiaan, eli haalareihin, kuten kuvasta näkyy, meillä Oulu logopedeillähän nämä ovat erittäin fiksusti mustat (mistä tietää että Annariika on oikialla alalla, hä? Siitä että sen haalarit on mustat!) Lahkeista puuttuu luonnollisesti vielä kaikki haalarimerkit ja meleko suuri osa sponsoreiden painatuksista jää valitettavasti yläosaan piiloon (jostain syystä ovat halunneet paikat sinne) mutta no, jääpähän tilaa enemmän omille lätkille. :) Meikäläisen pöksyt on kokoa XS, mutta voin sanoa että nämät on meleko massiiviset siitäki huolimatta, eli pitäisi tarvittaessa mahtua toppahousutki alle. Ja koko komeudestahan maksoimme 4,60 € / naama, eli summa ei palijoa päätä huimaa. Lisäksi sitten selekää komistaa vielä tämmöne komia kuva:

Ja kuvassahan ovat siis, kröhöm, äänihuulet, tai oikiastaan koko kurkunpää! Hyi niille kaikille jotka kerkesivät jo ajatella kaksimielisiä... 8)
Nyt ei sitten muutako askartelemaan jollaki keinoin merkkejä paikalleen, voipi olla että jää joululoman hommiksi se. Ja luonnollisesti oottamaan, että koska pääsee ulukoiluttamaan näitä komistuksia ensimmäisen kerran. :) Mutta nyt meikä lähtee keittämään kahavit ja sen jäläkeen alakaa intohimoisesti lukia huomiseen Suomen kielen äänneopin tenttiin. Jospa näistä haalareista saisi jotain ylimääräistä energiaa ja intoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti